У Києві жінка встромила ножа в груди співмешканця

 СЕГОДНЯ

Під час сварки киянка з ножем накинулась на співмешканця. Чоловіка з пораненням грудної клітки було госпіталізовано до лікарні.

До чергової частини Деснянського управління поліції від лікаря надійшло повідомлення про госпіталізацію до лікарні 44-річного чоловіка з колото-різаним пораненням грудей. За словами постраждалого, травму він отримав вдома під час конфлікту зі співмешканкою.

За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила особу 37-річної господарки квартири на вулиці Мілютенка (Лісовий масив). Жінка підтвердила, що під час застілля між нею і чоловіком виникла сварка, яка переросла в бійку із застосуванням ножа.

Для з'ясування обставин киянку доставили в управління поліції, ніж вилучили і направили на дослідження. Цей факт слідчі кваліфікували як умисне тяжке тілесне ушкодження і почали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Жінці загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, днями вишгородські поліцейські затримали 63-річного жителя с. Катюжанка, який під дією алкоголю вбив свою дружину і продовжував жити звичайним життям разом з її бездиханним тілом протягом 10 днів. Тільки потім, прийшовши до тями від скоєного, викликав "швидку".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення