У Києві жінка зарізала свого співмешканця (фото)

У Києві жінка завдала смертельне ножове поранення своєму цивільному чоловікові, в результаті якого він помер. Про це повідомили у Нацполіції.

До столичної поліції звернулись медики, які повідомили, що у квартирі на вулиці Осиповського виявили чоловіка з ознаками насильницької смерті

Виїхавши за вказаною адресою, правоохоронці встановили, що напередодні ввечері жінка зверталась за допомогою до медиків і повідомила, що її співмешканець повернувся додому з ножовим пораненням живота. Перебуваючи у стані сильного алкогольного сп’яніння потерпілий не зміг пояснити лікарям, де отримав тілесні ушкодження, і від госпіталізації відмовився, а вранці помер.

Під час досудового розслідування слідчі відпрацьовували кілька версій події та згодом встановили свідка, який напередодні в квартирі разом із подружжям вживав спиртні напої. За його свідченнями, на момент спілкування знайомий перебував без будь-яких тілесних ушкоджень, а відтак перша версія не знайшла свого підтвердження. Також слідчі дізнались, що між цивільним подружжям нерідко виникали сварки, а під час однієї з них - жінка завдала тілесних ушкоджень чоловікові.

Правоохоронці повторно допитали 46-річну співмешканку загиблого, яка спочатку всіляко заперечувала свою причетність до вчинення злочину, а також постійно плуталась у показах, висловлювала різні версії, але врешті-решт зізналася у скоєному.

"Після вживання спиртних напоїв між подружжям виник конфлікт, у ході якого вона схопила ножа та вдарила чоловіка в живіт. Зараз правопорушниці повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі", - повідомив старший слідчий Подільського управління поліції Богдан Злотенко.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення