У Києві жінка зарізала співмешканця (відео)

Під час сімейної сварки вона схопила ніж та вдарила чоловіка у живіт: від отриманого поранення він помер на місці. Патрульні поліцейські, які першими прибули на виклик, затримали жінку на місці злочину. Їй загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

До чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що у квартирі по вулиці Сім’ї Хохлових виявили труп чоловіка. За адресою негайно виїхали екіпажі патрульних поліцейських та слідчо-оперативна група районного управління поліції.

На місці події правоохоронці встановили, що між жінкою та чоловіком виник конфлікт, у ході якого вона схопила ніж і вдарила чоловіка у живіт. Слідчі з помешкання вилучили ніж із речовиною бурого кольору, який направили на експертне дослідження.

Підозрювану у скоєнні кримінального правопорушення затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – 33-річна киянка, яка раніше у поле зору правоохоронців не потрапляла.

За даним фактом розпочате кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Слідчі готують клопотання до суду щодо обрання підозрюваній міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення