У Києві жінку з дітьми взяли в заручники: нову поліцію звинуватили у бездіяльності

 Обозреватель

Упродовж кількох днів мешканку Дарницького району Києва утримують в заручниках разом з малолітніми дітьми.

Про це Вікторія Машовець написала на своїй сторінці в Facebook.

За словами жінки, 9 листопада в приміщення, де вона проживає зі своїми дітьми і матір'ю, прийшли кілька міцних чоловіків, які посилалися на документи про право власності на квартиру, і висловили наміри виселити сім'ю. Поліція, яка прибула на місце події за викликом Вікторії, розібратися в ситуації не змогла, а тому жінку залишили наодинці з шістьма "головорізами", які не захотіли залишати квартиру. Пізніше чоловіки почали ламати стіни в квартирі - прийнялися робити ремонт.

Вторгнення "гостей", за словами Вікторії, сталося через судову тяганину з "ЕРДЕ Банком", де сім'я взяла кредит на суму 350 тисяч грн під заставу квартири, проте борг не виплатила.

"Через те що я боюся, що мої діти опиняться на вулиці, тому що їх виписали незаконно з квартири, син не ходить до школи (3 клас), а дочка в садок", - повідомила Вікторія.

При цьому жінка запевняє, що її квартиру незаконно перепродали вже кілька разів.

"Те, що описано в ситуації, вражає своїм рівнем анархії і почуттям вседозволеності з боку нападників, а також рівнем "безхребетності" з боку поліції. Кваліфікація дій нападників: ст. 257 Кримінального кодексу України - Бандитизм - 5-15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. При цьому адвокат постраждалої сторони міг би навіть наполягати на проведенні службового розслідування в МВС з приводу бездіяльності поліцейських", - говорить адвокат Артем Багінський.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення