У Києві жорстко затримали злодія, який нахабно пограбував дідуся в під'їзді (відео)

Київські поліцейські затримали грабіжника, який в під'їзді будинку на вулиці Кирилівській напав на 94-річного пенсіонера та вирвав у нього з рук сумку, в якій було 12 тисяч гривень. Про це повідомили у відділ комунікації поліції Києва.

Як сказано в повідомленні, зловмисник помітив, що старенький дідусь отримує в банку велику суму грошей. Простеживши за пенсіонером, він дійшов до його будинку і напав на нього в під'їзді, висмикнувши з рук потерпілого сумку, в якій знаходилися 12 000 гривень, мобільний телефон та особисті речі.

За викликом на місце події виїхала слідчо-оперативна група і патрульні поліцейські.

"Ми відпрацювали відео з камер спостереження і дізналися, що нападник стежив за потерпілим з моменту його виходу з приміщення банку і до дому. Затримали чоловіка на будівництві неподалік від місця скоєння злочину, у нього виявили та вилучили викрадені речі", - повідомив подробиці затримання начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко.

Затриманим виявився 35-річний уродженець Сумської області, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за заподіяння умисного тяжкого тілесного ушкодження.

Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Суд обрав запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Санкція статті передбачає до чотирьох років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення