У Києві жорстоко побили відомого правозахисника (фото)

Сьогодні вранці до Олександра Дядюка, відомого у Києві правозахисника і борця проти незаконних забудов, підійшли троє осіб кримінальної зовнішності і без попередження почали жорстоко бити. Спочатку намагалися пошкодити обличчя, потім збили з ніг і стали бити ногами. Про це повідомляє Голова правління КУПР у ВГО "Коаліція Учасників Помаранчевої Революції" Сергій Мельниченко

"На щастя, напад стався поблизу дитячого садка, звідки вискочили виховательки і підняли крик. Це змусило нападників залишити жертву і зникнути з місця події.

Олександр Дядюк прямував на засідання апеляційного суду по справі житлового комплексу "Празький квартал-2", котрий має відбутися сьогодні об 11.50 в Апеляційному суді за адресою Московська, 8.

Потерпілий впевнений, що напад пов'язаний саме з цією справою, і був скоєний членами ОПГ "Скінія", котрі захищають забудовника "Празького кварталу-2" - будівельну компанію "БД Холдинг".

Нагадаємо, нещодавно Олександру Дядюку спалили автомобіль. Також невідомі спалили два автомобіля Валентині Аксьоновій, котра - о, диво! - також займається питаннями порушень законодавства на "Празькому кварталі-2",-йдеться у повідомленні

Київська громада чекає оперативних дій від правоохоронних органів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення