У Києві зять побив тестя металевою палицею (відео)

У столиці під час словесної перепалки зять схопив металеву палицю та вдарив тестя по голові. Наразі чоловіка затримано. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП у Києві.

До Дніпровського управління поліції від місцевої жительки надійшло повідомлення про те, що у квартирі на вулиці Тампере побили її батька. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група, яка провела огляд місця події, та лікарі.

Як розповів тимчасово виконувач обов’язків начальника Дніпровського управління поліції Олег Кулик, до жінки завітав чоловік, із яким вона розлучається, а у цей момент прийшов її батько та між родичами стався конфлікт:

"Під час словесної перепалки гість схопив металеву палицю та вдарив нею 53-річного чоловіка по голові, а потім втік. Через кілька годин ми розшукали зловмисника та затримали його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України".

У квартирі експерти виявили та вилучили речовий доказ та відправили на проведення експертизи. Потерпілого госпіталізували до медичного закладу із відкритою черепно-мозковою травмою. Наразі його життю нічого не загрожує.

"Затриманому оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченому частиною першою статті 121 Кримінального кодексу України, це – умисне тяжке тілесне ушкодження. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі. Вирішується питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу", – додав Олег Кулик.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення