У Києві з'явиться нова транспортна розв'язка

 Ліга. Новини

У Києві на перетині бульвару Перова і проспекту Маяковського з проспектом генерала Ватутіна (Керченська площа) планується побудувати нову транспортну розв'язку, яка дозволить забезпечити безперебійний рух транспорту. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Відповідне розпорядження КМДА підписав мер Києва Віталій Кличко.

"Облаштування нової розв'язки дозволить поліпшити транспортну ситуацію в Деснянському районі, збільшити пропускну спроможність на проспекті генерала Ватутіна та бульварі Перова з 25 до 45 тисяч автомобілів на добу, прискорить перевезення киян пасажирським громадським транспортом, позитивно вплине на екологічний стан за рахунок ліквідації заторів, а також розвантажить рух транспортної ділянки від станції метро Петрівка до житлового масиву Троєщина", - зазначив заступник голови КМДА Ілля Сагайдак.

Замовник проектування і виконання будівельних робіт - комунальна корпорація Київавтодор. Орієнтовна вартість будівництва складе близько 235 483,6 тис грн.

Міністерство інфраструктури України розглядає можливість будівництва платних доріг навколо Києва і в напрямку Київ-Одеса.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення