У Києві з'явився злодій, який грабує банки та залишає солодощі

 Канал 112

У Києві промишляє серійний грабіжник: чоловік нападає на фінансові установи без охорони та залишає на місці злочину солодощі. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

Згідно з повідомленням, останній епізод такого пограбування стався минулого тижня по вулиці Васильківській у Голосіївському районі міста.

За даними поліції, грабіжник зайшов у приміщення одного з комерційних банків, погрожуючи зброєю, змусив віддати йому гроші, і спокійно залишив фінансову установу. Камери спостереження зафіксували зловмисника віком приблизно 50-55 років, в окулярах, одягненого у темне пальто.

Наразі працівники карного розшуку встановили, що на рахунку правопорушника вже більше десятка пограбувань, які він вчиняє із 2007 року.

"Чоловік обирає банки, в яких немає охорони. До того ж жодного разу він не застосовував зброю під час погроз. У декількох випадках грабіжник навіть називався клієнтом банку та вимагав відвести його до кабінету директора, якого змушував відчиняти сейф із грошима. Зазвичай після кожного такого злочину як "компенсацію" чоловік залишає шоколадки або цукерки. Це, так би мовити, його "фірмовий" почерк", - наголосили у поліції.

Крім цього, аналізуючи поведінку підозрюваного, оперативники зробили висновок, що діє він завжди дуже спокійно і врівноважено.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення