У Києві злочинець привласнив квартиру ветерана АТО

До Шевченківського районного суду Києва скеровано обвинувальний акт щодо чоловіка, якого підозрюють у незаконному заволодінні квартирою, виділеною ветерану АТО. Про це повідомляє прокуратура Києва.

"Київською місцевою прокуратурою № 10 скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо громадянина, який намагався незаконно заволодіти квартирою, що перебувала в державній власності та була виділена в користування ветерану АТО", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що наразі обвинувальний акт відносно зловмисника скеровано до Шевченківського районного суду міста Києва для розгляду по суті.

Також на державне майно, що стало предметом кримінального правопорушення, за клопотанням прокурора накладено арешт.

Встановлено, що 26 лютого 2020 року обвинувачений з метою реєстрації за собою права власності на квартиру по вул. Генерала Матикіна, вартістю близько 2,3 млн гривень, подав приватному нотаріусу свідоцтво про право власності, начебто видане йому ДП "Укржитлосервіс".

"Однак нотаріус, отримавши інформацію про те, що надане для правочину свідоцтво цією установою насправді не видавалось, відмовив у державній реєстрації права власності на вказану квартиру та повідомив правоохоронні органи про цей факт", - зазначається в повідомленні.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення