У Києві злодії викрали гроші, які зібрали на лікування дитини

У столиці затримали «гастролерів», які викрали гроші, призначені на лікування дитини. Про це повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук спільнота Київ Оперативний

"Близько 17:40 на Броварському проспекті оперативники за допомогою працівників полку поліції особливого призначення затримали двох чоловіків на «Фольксваген», які щойно скоїли крадіжку з автомобіля.

На території «Гідропарку», поки власник «Шевроле» відволікся, зловмисники просканували сигналізацію, забрали пачку грошей і спробували втекти. Але їм завадили правоохоронці.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. У чоловіків вилучили гроші та сканер сигналізації. Їх доставили до Дніпровського управління поліції для проведення слідчих дій.

Потерпілий розповів правоохоронцям, що викрадені 22000 гривень він щойно позичив на лікування дитини і навіть не встиг довести до дому",-йдеться у повідомленні

За інформацією Нацполіції, затримані – 39-річний та 31-річний мешканці Львівської області. Вирішується питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення