У Києві зловмисники побили чоловіка і закрили в гаражі, змушуючи зізнатися у крадіжці

 СЕГОДНЯ

Столичні поліцейські затримали двох зловмисників, які побили і незаконно утримували киянина в гаражі. Схожа історія нещодавно сталася в Київській області, де таксист прикував у гаражі свого пасажира, вимагаючи гроші. Однак на цей раз у підозрюваних також знайшли наркотики і боєприпаси, повідомляє ГУ НП Києва.

Інцидент стався в Святошинському районі столиці. Двоє фігурантів підозрювали, що їхній знайомий обікрав авто батька одного з них. Замість того, щоб звернутися в поліцію, вони вирішили змусити чоловіка зізнатися у нібито скоєному злочині. Зустрівшись у заздалегідь домовленому місці, вони запропонували киянину сісти в авто і разом поїхати в гараж, щоб залишити там машину і продовжити спілкування. Але приїхавши на місце – накинулися на чоловіка з кулаками.

Порушники відібрали у жертви мобільний телефон і вимагали, щоб він зізнався в крадіжці з машини. Потерпілий відмовлявся, тому підозрювані залишили його в закритому гаражі. Згодом, потерпілому вдалося самостійно відкрити двері гаражного боксу. Добравшись додому, він викликав швидку допомогу. Його госпіталізували з численними травмами голови і тіла і розривом легені. Зараз його стан стабільний: життю та здоров'ю нічого не загрожує.

Лікарі повідомили в поліцію, що до них звернувся побитий пацієнт. Після спілкування з потерпілим, поліцейські за лічені години встановили особи зловмисників та затримали їх.

"Під час проведення обшуків за місцем проживання фігурантів поліцейські виявили і вилучили наркотичні засоби: 16 висушених гілок, по 8 насаджень і згортків з насінням рослини, зовні схожої на коноплю. У гаражі поліцейські знайшли боєприпаси: два корпуси гранат Ф-1 і 40 патронів. Речові докази направлено на проведення відповідних експертиз ", – розповів тимчасово виконуючий обов'язки начальника відділення слідчого відділу Святошинського управління поліції Олександр Телепенько.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення