У Києві зловмисниця вдарила ножем у груди касира (відео)

Вчора близько 15:30 до Оболонського управління поліції надійшло повідомлення про те, що невідома поранила ножем касира пункту обміну валют на проспекті Героїв Сталінграду. На виклик терміново виїхала слідчо-оперативна група поліції. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції

Як повідомив начальник Оболонського управління поліції Михайло Ніконов, правоохоронці опитали свідків та жінку-нападницю, яку спіймали перехожі. При поверхневому огляді поліцейські виявили у неї медичну маску та сонцезахисні окуляри, які вона використовувала під час злочину:

«Зловмисниця напала у той момент, коли касир поверталася із магазину на робоче місто. Погрожуючи ножем, вона вимагала у 41-річної працівниці гроші, а коли та їй відмовила, кілька разів вдарила її».

Крики про допомогу почули перехожі, які відразу схопили зловмисницю. Інші викликали лікарів «швидкої», яка госпіталізувала потерпілу у стаціонар. У порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України нападницю затримали та доставили до територіального управління поліції.

«Нам відомо, що нападниця – 24-річна уродженка Сумської області, яка перебуває у міжнародному розшуку за вчинення злочину, передбаченому статтею 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Зараз уся інформація ретельно перевіряється, а за фактом нападу на касира інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за частиною третьою статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, - додав Михайло Ніконов.

Затриманій загрожує до 12-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення