У Києві знайшли 6 покинутих тигрів (фото, відео)

Шістьох тигрів, яких у жахливих умовах знайшли в покинутому клубі Tiger Club на острові Жуків, що у Києві, влаштували до спецустанов. Про це повідомила пресслужба поліції Києва на своїй сторінці у Facebook.

У грудні минулого року до правоохоронців звернулася киянка та розповіла про покинутих тварин.

Поліцейські справді виявили на місці шість тигрів у вольєрах, які не відповідали умовам утримання. Було встановлено, що за адресою зареєстрована приватна власність, яка охоронялась, але господар там не проживав.

Зібрані відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років обмеження волі.

Уже 8 січня поліцейські провели додатковий огляд місця, під час якого за згодою господаря його представник передав тигрів на утримання трьом спецустановам Київської і Харківської областей. Правоохоронці також перевірили нові умови утримання тигрів. Тварини перебуватимуть на карантині, під час якого ветеринари встановлять їхній стан здоров’я.

Як написала зоозахисниця Євгенія Прокопенко на своїй сторінці у Facebook, тигрів знайшли саме у покинутому клубі Tiger Club.

За її словами, тварини будуть жити в трьох приватних закладах: "Фельдман Екопарк", Притулок для диких тварин і зоопарк "12 місяців".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення