У Києві знову горять автівки (фото)

За останню добу столичні рятувальники двічі виїжджали на ліквідацію пожеж в автотранспорті. Про це йдеться на сайті ДСНС

"Так, 27 лютого о 4:59 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що по вул. Гавро Лайоша, 1, виникла пожежа.

На місце події негайно прибули бійці 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Як виявилось, на узбіччі проїжджій частині дороги зайнявся автомобіль Volkswagen з розповсюдженням вогню на поруч припаркований автомобіль Toyota Avensis. О 5:21 вогнеборці ліквідували пожежу. Внаслідок займання пошкоджено в автомобілі Volkswagen салон, задній капот, лакофарбове покриття, в автомобілі Toyota Avensis передній капот, лакофарбове покриття та передні крила.

Наступний виклик до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшов о 23:28. За даною інформацією на проїжджій частині дороги по вул. Заболотного, 15, зайнявся припаркований вантажний автомобіль Renault Magnum.

На місце події негайно прибули вогнеборці 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини. О 0:08 рятувальники ліквідували пожежу. Внаслідок пожежі знищено кабіну водія, моторний відсік, передні колеса та частково пошкоджено напівпричіп",-йдеться у повідомленні.

За інформацією прес-служби ДСНС, причина виникнення пожеж наразі з’ясовується. Жертв та постраждалих в обох випадках немає.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення