У Київ привезли шістьох поранених військовослужбовців (фото)

Київ до Національного військово-медичного клінічного центру "Головний військовий клінічний госпіталь" прийняв шістьох поранених військовослужбовців. Про це повідомляє пресслужба Міноборони.

"Сьогодні, 16 січня, Національний військово-медичний клінічний центр "Головний військовий клінічний госпіталь" прийняв поранених військовослужбовців", - сказано у повідомленні.

Раніше шість воїнів проходили лікування у Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону у Харкові, де військові лікарі стабілізували стан поранених героїв та підготували їх до аероевакуації на вищий рівень - у Києві. Перевезення здійснювалося реанімаційно-операційним літаком Повітряних Сил ЗС України Ан-26 "Віта".

Наразі українські воїни розміщені у клініки й відділення Київського військового госпіталю та проходять діагностичне обстеження.

За словами військових медиків, стан здоров’я поранених військових визначається як стабільний. При цьому, госпіталь має всі необхідні медикаменти для їх подальшого лікування.

Нагадаємо, Зеленський підписав указ про цьогорічний призов в армію з 18 років

Президент України постановив призвати на строкову військову службу придатних за станом здоров’я до військової служби громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 18 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

Відповідний документ від 16 січня опубліковано на сайті Глави держави

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення