У київській квартирі чоловік розрубав голову дружині сокирою

У Києві чоловік, з’ясовуючи стосунки з жінкою, взяв до рук сокиру та наніс їй декілька ударів по голові. Потерпілу із відкритою черепно-мозковою травмою лікарі доставили до медичного закладу. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

Повідомлення про те, що у квартирі в Шевченківському районі лежить жінка з пораненням голови, надійшло до поліції від медиків. Затриманий – раніше не судимий уродженець Вінницької області.

"Вдень у квартирі на вулиці Братів Малакових чоловік під час сварки зі своєю дружиною взяв сокиру та наніс жінці декілька ударів по голові. Потерпілу із відкритою проникаючою черепно-мозковою травмою лікарі доставили до медичного закладу. Порушник затриманий на місці скоєння злочину", - повідомив старший слідчий Шевченківського управління поліції Віталій Журба.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – замах на умисне вбивство. За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва слідчі повідомили затриманому про підозру. Шевченківський районний суд столиці обрав фігуранту запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт. За скоєння тяжкого злочину йому загрожує до 15-ти років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення