У Київській області чоловік прийшов до клубу з гранатою

 СЕГОДНЯ

У Київській області, де нещодавнокопів закидали гранатами, стався новий інцидент із вибухівкою. У селі Дідівщина місцевий житель прийшов до клубу з гранатою у кишені, а потім викинув її біля магазину. Про це повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції регіону.

"Опівночі на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що в селі Дідівщина місцевий житель прийшов до місцевого клубу з гранатою у кишені. Не зволікаючи ні хвилини, для перевірки інформації за вказаною адресою прибув наряд групи реагування патрульної поліції. Біля стін магазину працівники поліції виявили предмет, схожий на гранату", – йдеться у повідомленні.

В результаті на місце викликали вибухотехніків, які в якості речового доказу вилучили корпус гранати Ф-1 і запал до неї.

Поліцейські встановили, що небезпечна знахідка належить 30-річному місцевому жителю.

Як з'ясувалося, молодик побачив наряд поліції і викинув гранату біля магазину. На щастя, обійшлося без трагічних наслідків.

Правопорушника затримано, поліція встановлює шляхи походження боєприпасу. Порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає ув'язнення на термін від трьох до семи років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення