У Китаї на складі виявили тисячі коробок з мертвими тваринами (фото)

У Китаї на логістичному підприємстві в центральній провінції Хенань знайдено близько п'яти тисяч коробок з мертвими тваринами. Про це повідомляють "Надзвичайні новини" з посиланням на CBS News.

Зазначено, що серед тварин були кролики, морські свинки, кішки і собаки, яких розмістили в пластикових чи металевих клітках, загорнутих у картонні коробки з отворами для дихання. Тварини знаходилися в ящиках без їжі і води близько тижня. Вважається, що вони задихнулися або ж померли від голоду.

"Станція була забита експрес-боксами з тисячами вже померлих тварин, і все пахло гнилісними тілами ... Це було схоже на пекло", - розповіла засновниця групи Утопія з порятунку тварин Хуа.

За її словами, тварини померли від задухи, зневоднення і голоду.

Передбачається, що тварини були куплені в якості домашніх вихованців через інтернет, проте залишені на складі у зв'язку із затримкою рейсу корабля. За словами Хуа, до трагедії призвело невиконання правил судноплавства логістичною компанією, але відповідальність за те, що сталося, несуть також покупці і продавці.

Представник судноплавної компанії Yunda заявив, що їй не було відомо про інцидент, проте її працівники дозволяли перевозити живих тварин в ящиках з отворами.

Вижили близько 250 тварин, переважно кролики. Частину тварин забрали на місці в якості домашніх вихованців, тяжкохворих було відправлено у ветеринарні клініки. Поховання тисяч мертвих тварин організувала місцева влада.

Законодавство Китаю забороняє транспортувати живих тварин в пакуванні. За цим фактом ведеться розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення