У Китаї озброєна банда викрала сотні рулонів туалетного паперу (фото)

У Гонконзі група людей з ножами напала на водія і викрала сотні рулонів туалетного паперу. В місті через коронавірус виникла паніка та дефіцит товарів, тому туалетний папір став затребуваним.

“Банда чоловіків з ножами напала на водія, який працював у службу доставки в Гонконзі, і викрала сотні рулонів туалетного паперу. Про це в понеділок повідомила поліція міста, де через купівельну паніку через коронавірус виникла нестача товарів. Туалетний папір став предметом підвищеного попиту в діловому центрі, не зважаючи на запевнення уряду, що спалах вірусу не вплине на поставки”, — повідомили в ЗМІ.

Зазначається, що супермаркети не встигають вчасно відновити асортимент товарів, внаслідок чого виникають великі черги, а полиці залишаються пустими через декілька хвилин після відкриття магазину. Також виникає нестача рису, макаронів та дезінфікуючих засобів та інших чистячих засобів і хірургічних масок.

“В поліції повідомили, що в понеділок на водія вантажівки напали троє чоловіків біля супермаркету в місті Монг-Кок, в районі, де проживає робочий клас і є випадки тріад організованих злочинних груп”, — вказано у повідомленні.

Повідомляється, що зловмисники заволоділи туалетним папером на суму 130 доларів. Рулони були знайдені, а двох підозрюваних затримали на місці події, хоча поки невідомо, чи дійсно вони брали участь в озброєному пограбуванні.

Зазначається, що хоч дефіциту і нема, але через паніку люди створюють дефіцит товарів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення