У Китаї прогримів потужний вибух на заводі (фото)

У китайській провінції Хунань прогримів потужний вибух. Як виявилося пізніше, це сталося на заводі з виробництва акумуляторів. Про це повідомляє Daily Mail.

Вибух викликав знаменитий "ядерний гриб". Представники влади повідомили про одного загиблого, 6 поранених, і ще 14 осіб отримали легкі тілесні ушкодження. Влада вже почала розслідувати причину вибуху.

Вибух прогримів 7 січня 2021 року близько 18:12 за місцевим часом. За словами очевидців, вибух стався в одній зі старих майстерень заводу з виробництва акумуляторів. Незважаючи на велику потужність вибуху, фахівці відзначили, що не надходило жодних скарг на якість повітря навколо заводу.

Для того, щоб локалізувати пожежу, знадобилася допомога 36 пожежних машин і 288 працівників пожежної служби. Займання локалізували через дві години після вибуху. Представники заводу заявили, що через надзвичайну подію робота заводу була тимчасово припинена.

На китайському заводі принесли вибачення за інцидент, який здійснив "негативний вплив на суспільство". Представники заводу обіцяли контролювати всі процеси і більше не допускати подібних вибухів. Уряд провінції вже почав розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення