У Клінтон діагностували пневмонію

 BBC

Кандидат у президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон з п'ятниці лікується від запалення легенів, лікарі виписали їй антибіотики.

Про це повідомляє російська служба Бі-бі-сі.

Через хворобу Клінтон скасувала заплановану поїздку в Каліфорнію, де вона повинна була в понеділок і вівторок бути присутньою на передвиборних заходах в Лос-Анджелесі і Сан-Франциско.

У неділю їй стало погано на церемонії, присвяченій 15-й річниці нападу на Всесвітній торговий центр у Нью-Йорку 11 вересня 2001 року. Лікар пояснила погане самопочуття Клінтон зневодненням.

У заяві докторів говориться, що в даний час причина нездужання політика вирішена, і вона йде на поправку. Також лікарі Клінтон стверджують, що вона повністю відновилася після операції по видаленню тромбу, проведеної у 2012 році.

Сама ж Клінтон, вже повернулася до себе додому з будинку дочки, куди вона була доставлена з місця проведення церемонії, заявила, що чудово себе почуває. Очікується, що в середу вона виступить у телешоу Еллен Дедженерес і на мітингу в Лас-Вегасі.

Нагадаємо, суперник Клінтон по виборах республіканець Дональд Трамп неодноразово піднімав питання про її здоров'я і здібності керувати державою. Особистий лікар Клінтон стверджує, що вона цілком здорова.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення