У Колумбії затримали підводний човен із шістьма тоннами кокаїну

 The Independent

У територіальних водах Колумбії була затримана підводний човен, на борту якої знаходилося 5,8 тонн кокаїну. Спецоперацію провели військово-морські сили (ВМС) республіки та США, повідомляє Terra Colombia.

Субмарина була перехоплена в Тихому океані в 250 морських миль від кордону з Еквадором. «Управляли підводним човном чотири людини: троє колумбійців і один мексиканець», — наводить портал INFO7 повідомлення ВМС Колумбії.

Всі вони були затримані. 26 березня повідомлялося, що співробітники бюро митного контролю та прикордонної служби США виявили біля тихоокеанського узбережжя підводний човен, терпіла лихо.

Міні-субмарина перевозила 5,5 тонни кокаїну загальною вартістю близько 200 мільйонів доларів. На борту знаходилися чотири людини, вони арештовані.

У липні 2015 року американські власті затримали біля берегів Сальвадору полупогружное судно з 7,65 тонни кокаїну на борту. Вартість вантажу оцінили в сотні мільйонів доларів. Четверо підозрюваних в контрабанді наркотиків затримано.

За інформацією The Independent, в 2015 році співробітники берегової охорони взяли участь майже 200 операціях по перехопленню контрабандного кокаїну і за рік було вилучено близько 96 тонн наркотику.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення