У Конотопі чоловік, погрожуючи пістолетом, вкрав коньяк, а потім повернувся за мандаринами

У Конотопі за вчинення пограбування правоохоронці затримали місцевого чоловіка. Спочатку він вкрав пляшку коньяку, погрожуючи пістолетом, а потім додумався у такий же спосіб спробувати вкрасти мандарини. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Сумської області.

"Подія сталася учора близько п‘ятої ранку в одному з супермаркетів райцентру. Відвідувач замість того, аби розрахуватися за коньяк, продемонстрував охоронцю руків‘я предмета, схожого на пістолет, і безперешкодно вийшов з приміщення. Як встановили згодом правоохоронці, цього чоловіку виявилось замало, і за деякий час він повернувся за мандаринами. Набравши у пакет вподобаних фруктів, він знову спробував "розрахуватися" таким же чином. Однак охоронці магазину, не розгубившись, затримали нахабного відвідувача і сповістили про це до поліції", - розповіли у поліції.

Члени слідчо-оперативної групи Конотопського відділу поліції вилучили у затриманого предмет, схожий на пістолет марки Флобер, і доправили до відділку.

Зловмисником виявився 26-річний місцевий житель. Слідчі кваліфікували його дії як грабіж і відкрили кримінальне провадження за ознаками ст. 186 КК України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення