У Конотопі під час засідання міськради відбулася сутичка, постраждали четверо поліцейських

 Канал 112

Правоохоронцям вдалося розборонити конфліктуючі сторони, п'ятдесят найактивніших порушників порядку доставили до відділу поліції

У Конотопі Сумської області під час засідання міськради відбулася сутичка між прибічниками та опонентами діючого мера. В результаті постраждали четверо поліцейських, які забезпечували громадський порядок, передає відділ комунікації обласної поліції.

Зазначається, що під час роботи депутатів міської ради неодноразово виникали словесні конфлікти між прихильниками міського голови та його опонентами. Оскільки на засіданні були містяни та громадські активісти, працівники поліції встановили кордон між протиборчими сторонами, щоб не допустити сутичок та жертв серед громадян.

"В результаті правоохоронцям довелося вжити превентивних заходів та вивести із зали 50 найбільш активних порушників порядку і доставити їх до поліції. Під час сутичок постраждали четверо працівників поліції. Я ще раз підкреслюю - поліція поза політикою. Задля забезпечення спокою громадян та порядку в місті ми будемо вживати всіх заходів, передбачених чинним законодавством", - цитують заступника начальника Нацполіції області Олега Кузмінкова.

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група Конотопського відділу поліції, співробітники слідчого управління обласної поліції та прокуратури.

Згідно із повідомленнями місцевих ЗМІ, онлайн-трансляцію з місця події вели завідувач сектору міської ради з питань внутрішньої політики в Конотопській міськраді Інна Панченко та представник "Правого сектору" Генадій Тарасенко.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення