У Костянтинівці злочинці побили та пограбували жінку

Обравши у жертви 52-річну жінку, організатор нальоту викликав «на підмогу» товаришів із Закарпаття, які одразу після справи повернулися додому. Там їх і затримали розшуковці Донеччини за допомоги західних оперативників за розробленою комбінацією. Про це повідомляє Нацполіція

22-річний уродженець Львівської області тривалий час мешкав у Костянтинівці, де і вислідкував потерпілу, у якої, на його думку, могли зберігатись цінні речі та чимала сума грошей.

План зрів поступово, а для його реалізації зловмисник запросив своїх товаришів із Західної України. Вночі поплічники потрапили до помешкання жертви, побили та зв’язали її, забрали кошти, як у гривні, так і у валюті, а також прикраси.

Поліцейські опитали з сотню осіб, обійшли кожен будинок та опрацювали великий масив інформації, перш ніж «вийти на слід» нальотчиків. Однак з’ясувалося, що більшість з них виїхала за межі області.

Було розроблено оперативну комбінацію, до її реалізації було підключено обласний апарат закарпатського карного розшуку. Оперативники з Костянтинівки вирушили у службове відрядження на Захід. Всіх учасників нападу було затримано одночасно, речові докази – вилучено.

Що стосується осіб підозрюваних, їм від 22 до 36 років, раніше засудженим є лише організатор злочину.

Їм інкримінується ч.3 ст.187 «Розбій» Кримінального кодексу України, за що передбачено до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Вирішується питання про затримання «тріо», якому вже оголошено про підозру.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення