У костюмі супермена: на Донеччині молодик вбив трьох людей (фото)

На Донеччині затримали вбивцю трьох людей. Про це повідомляє Департамент карного розшуку.

Зазначається, що 19.12.2020 до поліції надійшло повідомлення про те, що в місті Слав’янськ Донецької області між приватними гаражами виявлено тіло невідомого чоловіка з ознаками удушення.

Працівники карного розшуку оперативно встановили особу потерпілого — 56-річний місцевий мешканець.

Під час проведення першочергових заходів та слідчих дій за місцем проживання потерпілого виявлено ще 2 жіночих тіла з колото-різаними ушкодженнями шиї. Вбиті — 54-річна дружина на 79-річна теща потерпілого-інвалід, яка навіть не могла самостійно пересуватися.

Працівниками карного розшуку ГУНП в Донецькій області проведено масштабний комплекс оперативно-розшукових заходів із залученням значних ресурсів, в результаті чого встановлено хронологію трагічних подій та безпосередньо особу нелюда, його місцезнаходження.

Відомо, що раніше засуджений поганець під час раптово виниклого конфлікту вбив свого знайомого, після чого зрозумів, що його родині відомо з ким потерпілий проводив час. У подальшому зловмисник направився за місцем проживання знайомого та жорстоко позбавив життя ймовірних свідків.

22.12.2020 нелюда затримано. Вирішується питання щодо обрання «душегубу-супермену» запобіжного заходу - тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення