У Кременчуці лікарня приховує дані про спалах COVID-19

Міська влада Кременчука Полтавської області звинувачує керівництво місцевої Центральної районної лікарні в приховуванні відомості про інфікованих пацієнтів і медичних працівників. Раніше в лікарні було зафіксовано спалах коронавірусу, повідомляє у вівторок, 21 квітня, прес-служба Кременчуцької міської ради.

У міськраді повідомили, що в Кременчуці зареєстровано 48 випадків захворювання COVID-19. Відзначається, що така висока цифра пов'язана з тим, що спалах коронавірусної інфекції зафіксовано в Центральній районній лікарні Кременчуцького району, територіально розташованої на території Кременчука.

"На жаль, керівництво Центральної районної лікарні не йде на співпрацю ні з міською владою, ні з лабораторним центром, не повідомляє дані про виявлених хворих серед пацієнтів і працівників лікувального закладу", - йдеться в повідомленні.

Щоб уникнути поширення коронавірусу, мер Кременчука Віталій Малецький звернувся до жителів міста, які лікувалися в Центральній районній лікарні або відвідували хворих, які мали контакт з пацієнтами та медичними працівниками ЦРЛ у період з початку квітня 2020 року, щоб вони повідомили про це свого сімейного лікаря або на гарячу телефонну лінію 1563. Це дозволить їм, перш за все, подбати про своє здоров'я і здоров'я своїх рідних і близьких, підкреслили в міськраді.

Нагадаємо, за останніми даними в Україні зафіксовано вже 6125 випадків коронавірусної хвороби COVID-19.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення