У Кременчуці педофіл напав на двох дівчаток біля гаражів

У Кременчуці взяли під варту педофіла, який посеред білого дня розбещував дітей. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції в Полтавській області.

Поліцію про злочин сповістили батьки малолітньої дівчинки. Вони повідомили, що у кварталі 278 біля гаражів невідомий чоловік розбещував двох малолітніх дівчат.

"Під час першочергових оперативно-розшукових та слідчих дій поліцейські встановили особу, яка ймовірно причетна до вчинення даного правопорушення. Ним виявився місцевий чоловік, 1974 року народження, який раніше вже мав проблеми із законом. Наразі фігуранта затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України", - розповів начальник Кременчуцького районного управління поліції Олександр Холондович.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 156 (Розбещення неповнолітніх, вчинені щодо малолітньої особи) Кримінального кодексу України. У разі визнання вини судом чоловікові загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі. Тривають слідчі дії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення