У кримчан без російської реєстрації будуть відбирати майно

 Крим.Реалії

У нелегітимній Держраді окупованого Криму готують законопроект, який дозволяє в односторонньому порядку позбавляти власності тих орендарів, які не пройшли перереєстрацію за російським законодавством. Про це йдеться в повідомленні прес-служби кримського парламенту, пише "Крим. Реалії".

Метою змін до законодавства є "ефективне, раціональне використання земель і можливість їх передачі новому землекористувачу, у тому числі, для забезпечення реалізації інвестиційних проектів".

Пропоновані зміни торкнуться можливості в односторонньому порядку розривати договори оренди об'єктів нерухомості з українськими власниками, а також з тими орендарями, які не пройшли перереєстрацію за російським законодавством, сказала голова комітету Держради з майнових та земельних відносин Євгена Добриня. Крім того, поправки дозволять здійснювати держреєстрацію прав власності муніципалітетів на об'єкти нерухомого майна при відсутності правовстановлюючих документів. Йдеться про об'єкти освіти, гуртожитки, які тривалий час перебувають у користуванні місцевої влади.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення