У Криму 3-річного сина політв'язня знайшли мертвим (фото, відео)

У Криму виявлено тіло трирічного сина політв'язня Руслана Сулейманова Муси, який зник два дні тому у Сімферопольському районі. Як повідомила пресслужба "МНС Криму", пошукова операція велася цілодобово, в ній брали участь близько 2 тисяч осіб.

"На жаль, виявлено тіло дитини 2017 року народження без ознак життя. Ведуться слідчі дії", – йдеться у повідомленні.

Кримська журналістка Ліля Буджурова написала у Facebook, що хлопчика знайшли мертвим у зливній ямі поруч із будинком у селі Строганівка.

Востаннє Мусу Сулейманова бачили близько 17:00 24 липня в пісочниці біля будинку. Його мама розповіла, що ненадовго зайшла в будинок, а коли повернулася, то дитини вже не було.

Пошуками хлопчика дві доби займалися сотні місцевих жителів. Були задіяні квадрокоптери і тепловізори, а також кінологи з собаками.

Руслан Сулейманов був затриманий працівниками ФСБ у березні 2019 року за звинуваченням у приналежності до ісламської партії Хізб ут-Тахрір, що визнана в Росії терористичною, але вільно діє в Україні та більшості європейських країн.

18 липня 2019 року Європейський парламент ухвалив резолюцію із закликом до Росії звільнити всіх незаконно утримуваних українських в'язнів, включаючи Сулейманова.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення