У Криму безгрошів'я: на півострові почалися масові звільнення

 СЕГОДНЯ

Через дефіцит бюджетних коштів на підприємствах тимчасово окупованого Криму наприкінці грудня 2016 – на початку січня 2017 року проведено масові скорочення. Про це повідомляє група військових експертів "Інформаційний опір".

За інформацією ІС, в результаті своїх робочих місць позбулися близько 3 000 співробітників різних установ, що викликає обурення місцевих жителів і негативно впливає на суспільно-політичну ситуацію на півострові.

"Наприклад, серед інших скорочення зроблені: – Керченський державний морський технологічний університет - 535 осіб; Керченський морський торговельний порт – 254; "Кримська республіканська клінічна лікарня ім. М.О. Семашка" (Сімферополь) – 120", – зазначили експерти.

Нагадаємо, заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука заявив, що Україна зможе повернути окуповані території ненасильницьким шляхом вже восени 2017 року при збереженні санкцій. На думку Георгія Туки, максимум звільнення Донбасу може затягнутися до середини 2018 року.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення