У Криму фіксують захворювання гострими кишковими інфекціями

 Крим.Реалії

У Кримському управлінні МНС кажуть про стабільну епідеміологічну ситуацію в умовах НС.

«Епідеміологічна ситуація стабільна», – повідомив заступник начальника кримського МНС з антикризового управління Сергій Садаклієв на нараді в російському уряді Криму 26 листопада.

При цьому, як повідомляє кореспондент Крим.Реалії, Садаклієв зазначив, що «реєструються поодинокі випадки захворювань гострими кишковими інфекціями».

За словами Садаклієва, у п'ятницю у Криму очікують прибуття ще 300 генераторів з Росії для забезпечення електроенергією тих населених пунктів, де ще не подавалася електрику з моменту її відключення на півострові.

У Криму 22 листопада через пошкодження опор ЛЕП у Херсонській області сталося відключення електроенергії, що надходить на територію півострова з материкової частини України.

Півострів зараз забезпечується електроенергією, виробленою джерелами кримської генерації, а також дизельними генераторами, завезеними з Росії після анексії півострова в 2014 році.

Однак цих потужностей не вистачає.

Як повідомлялося раніше, в Криму у зв'язку з нестабільним електропостачанням потрібна додаткова обробка води, щоб уникнути розповсюдження інфекційних хвороб.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення