У Криму ФСБ затримала жителя Львівщини

 СЕГОДНЯ

Співробітники ФСБ РФ в пункті пропуску "Джанкой" без пояснення причини затримали жителя Львівської області. Застосовуючи психологічний і фізичний тиск протягом чотирьох годин, вони вимагали від чоловіка надати інформацію про зв'язки з правоохоронцями і бійцями ЗСУ, про місця дислокації їх підрозділів і т. д. Про це повідомляють в СБУ.

Після відмови співпрацювати з російською спецслужбою, громадянина України змусили підписати документ, зміст якого він не розумів, і повернули на контрольовану урядом України територію. При цьому співробітники ФСБ РФ відібрали його автомобіль, документи та 2 тис. євро.

Служба безпеки України застерігає, що в зоні ризику і підвищеної уваги спецслужб РФ перебуває широкий спектр наших співвітчизників – військовослужбовці, представники правоохоронних органів, учасники АТО (ООС), представники патріотичних організацій, а також пересічні громадяни України, які виїжджають в РФ або тимчасово окуповані території для працевлаштування, з туристичною метою, відвідати родичів тощо.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення