У Криму художниця зайнялася сексом з пам'ятником Леніну (відео)

 СЕГОДНЯ

У Москві відкрилася виставка художниці Марії Шимчук "Еротичний вандалізм", на якій представлені фотографії і відео статевих актів з різними пам'ятниками, передає life.ru.

Жінка з Ялти практикувала свої дійства в темний час доби в холодну пору року, що дозволило обійтися без зайвих свідків. Одним зі своїх натхненників вона називає зимові відключення електрики, в умовах яких Шимчук та пішла на дивний вчинок.

"Якщо розглядати цей проект в контексті актуальних подій, також не можна не згадати шквальне руйнування пам'ятників в Україні після Майдану, тому можна це інтерпретувати, як протест проти руйнування пам'ятників", – стверджує художник Павло Пепперштейн в діалозі з Шимчук.

"Їх потрібно не скидати, а навпаки пестити, як прекрасних партнерів, в чиїй стійкості не доводиться сумніватися, вони точно не підведуть", – говорить заслужений діяч мистецтв.

"Хотілося якось оживити пам'ятники і не залишати без любові, тому що вони часто виходять за межі поля нашого зору, в тому числі і сексуального. Ці пам'ятники настільки прекрасні, що забуваєш про все на світі", – прокоментувала свій проект художниця.

В особливій любові вона зізналася Леніну: "Червоний прапор, лиса голова і типова фалічна форма – Ленін дуже еротичний".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення