У Кривому Розі мати хотіла продати педофілу з Росії 3-річну доньку, якій із коханцем розірвали піхву (відео)

 Свої. Кривий Ріг

Спливли шокуючі подробиці щодо справи про зйомки дитячого порно у Кривому Розі. Горе-матір зі співмешканцем знімали порно і ґвалтували трирічну дитину.

Декілька тижнів тому Кривий Ріг шокувала новина, що матір та її співмешканець знімали у порно трирічну дитину та ґвалтували її. Відео вони робили, ймовірно, для педофіла з Росії. Крім того, з ним велася переписка щодо продажу малечі. Листування велося з абонентом "Линк", який мав російський номер. Згідно з ним, трирічну дівчинку хотіли продати педофілу з Новосибірську.

Цю інформацію підтвердили близькі до родичей постраждалої, а також власні джерела. "Вартість" дитини пара оцінила в 30 тисяч доларів. Для "покупця" матір та співмешканець фільмували порно з трирічною донькою.

Відомо, що у багатодітної жінки четверо малюків – одного року, двох, трьох і чотирьох. Старша дитина мешкає з бабусею. Інші живуть з матір’ю та її співмешканцем. Пара вживала наркотики та алкоголь, часто в родині були бійки. Крім цього, співмешканці постійно мали статевий акт на очах у дітей, а чоловік еякулював на обличчя трирічної дівчинки.

Саме з маленькою горе-матір і знімала порноролики. На них вона власноруч торкалася статевих органів маленької дитини, все це фільмував збоченець-співмешканець. Медичний огляд показав, що у дівчинки немає дівочої пліви і розірвана піхва.

Троїх дітей вилучили соціальні служби.

Читайте більше: У Кривому Розі матір і її коханець ґвалтували 2-х і 3-річну доньок, а 1-річну розбещували (відео)

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення