У Кривому Розі пенсіонер ледве не підірвав квартиру через комунальні борги

У Кривому Розі чоловік погрожував підірвати свою квартиру, якщо йому не відновлять відключене за борги енергопостачання

Про це повідомляє ГУ Нацполіції у Дніпропетровській області.

"22 вересня о 14.00 до Довгинцівського відділення поліції по лінії "102" надійшло повідомлення від місцевого чоловіка 1934 року народження про те, що якщо протягом трьох годин йому не підключать світло, відключене за борги, він підірве квартиру", - йдеться у повідомленні Нацполіції.

На місце події прибули співробітники поліції, рятувальники ДСНС та карета швидкої допомоги.

Правоохоронцям чоловік розповів, що 22 вересня о 14.00 він разом зі своєю співмешканкою 1968 р.н. на кухні за місцем мешкання розпивали горілчані напої. У стані алкогольного сп’яніння він вирішив зі свого домашнього телефону зателефонувати до поліції і повідомити про те, що він здійснить підрив своєї квартири за допомогою двох газових балонів, які знаходились у нього вдома.

Довести заплановане до кінця він пообіцяв у разі відмови місцевої комунальної служби підключити його квартиру до електропостачання, яке була відключена за несплату комунальних платежів. Також чоловік поскаржився на умови життя та заборгованість за комунальні послуги. Його співмешканка, яка теж була у стані алкогольного сп’яніння, не бажала спілкуватись з правоохоронцями, будучи агресивно налаштованою.

Чоловіка разом із жінкою співробітники поліції доставили до відповідного закладу для проходження медичної та психіатричної експертизи.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення