У Кривому Розі під лід пішли 10-ти та 11-річна дівчинки: першу врятували очевидиці, другу змило течією (відео)

У Кривому Розі під лід провалилися дві дівчинки. Трагедія сталась на ставку біля "Сонячної галереї". Одну дитину врятував чоловік очевидиці. Її подружку врятувати не вдалось, повідомили в управлінні ДСНС у Дніпропетровській області.

За словами дівчинки, яка вижила, разом із подругою вони перетинали водойму. Нещастя сталось 12 лютого близько 17:00. Про те, що на штучному водоймищі (балка "Калетина", поблизу вулиці Співдружності Саксаганського району міста) під кригу провалилась дитина, на "101" сповістили поліцейські.

Коли рятувальники прибули на місце події, одну дівчинку віком приблизно 10 років вже було врятовано, поліцейські помчали дитину до лікарні з попереднім діагнозом – переохолодження, шок.

У соцмережах повідомляють, що крики однієї з дівчаток почула перехожа. Вона покликала на допомогу свого чоловіка та викликала поліцію. Чоловік дістав дитину за допомогою подовжувача, допомогли йому двоє очевидців. Тонка крига провалилась і під вагою хлопців, проте дитину все-таки змогли дістати. На жаль, друга дівчинка пішла під лід одразу. Володимир Боднарук, який першим кинувся на допомогу дівчинці, каже, що другу дитину навіть не бачили. Відомо, що обидві - учениці школи №118.

Тіло другої дитини віком приблизно 11 років о 19:30 знайшли водолази на глибині 4 метри та на відстані 20 метрів від берега.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення