У Кривому Розі продовжують страйк майже 200 шахтарів

У Кривому Розі підземний страйк на чотирьох шахтах Криворізького залізорудного комбінату (КЗРК) другий тиждень продовжують 195 гірників. Про це повідомив голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець на своїй сторінці у Facebook в понеділок, 14 вересня.

"195 гірників шахт Октябрська, Батьківщина, Тернівська, Гвардійська 12 добу продовжують підземний протест", - написав Волинець.

Як повідомили йому з Кривого Рогу, вночі на шахту Жовтнева приїжджала машина швидкої допомоги.

Пізніше Волинець додав, що сьогодні на 11:00 заплановані переговори, на яких будуть присутні делегації від підземних протестуючих шахт КЗРК.

За його інформацією, що вранці на підприємстві була оперативна нарада, в ході якої гендиректор КЗРК Сергій Новак повідомив про звільнення директора із ремонту і техпідтримки Сергія Труханенка, гірського нормувальника на підземних роботах шахти Тернівська Ігоря Колобанова і радника гендиректора Олега Макарова.

"Будемо вважати це першою реакцією адміністрації на численні зауваження працівників, які протестують щодо корупційних схем на КЗРК, щодо ліваків, через які втрачає гроші підприємство - працівники втрачають заробіток", - зазначив Волинець.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення