У Кривому Розі судитимуть держвиконавців, які нанесли державі збитків на 1,5 млн грн

 УНН

Криворізькою місцевою прокуратурою №3 повідомлено про підозру начальнику Центрально-Міського відділу державної виконавчої служби міста Кривий Ріг та старшому державному виконавцю цього ж відділу у зловживанні своїми повноваженнями. Чиновники незаконно стягнули з одного із комунальних підприємств міста грошові кошти в сумі близько 1,5 мільйона гривень. Про це повідомляє прес-службу прокуратури Дніпропетровської області.

Згідно із повідомленням, правоохоронці встановили, що вказані особи неправомірно стягнули з одного із комунальних підприємств міста Кривого Рогу грошові кошти в сумі близько 1,5 мільйона гривень. Крім того, ще один державний виконавець вказаного відділу підозрюється у складанні завідомо підроблених офіційних документів. Останній вніс завідомо неправдиві дані до постанов про закриття виконавчих проваджень, достовірно знаючи, що підстав для цього немає. Такі дії посадовця унеможливили законне стягнення грошових коштів на користь комунального підприємства міста.

У прес-службі додали, що досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюється Криворізьким відділом поліції, процесуальне керівництво - Криворізькою місцевою прокуратурою №3.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення