У Кривому Розі військовий підстрелив журналіста (відео)

 СЕГОДНЯ

У мережі з'явилося відео з військових навчань в Кривому Розі, де 6 липня підстрелили журналіста.

Вчора проводились командно-штабні навчання територіальної оборони поблизу будівлі і безпосередньо в приміщенні Саксаганського райвиконкому. Оператор місцевого інформаційного порталу зголосився взяти участь в навчаннях в ролі умовного зловмисника, який хоче потрапити на режимний об'єкт.

Військові повинні були зімітувати його захоплення. Повалили хлопця на землю, скрутили руки і завели до будівлі райради. Там і пролунав постріл. Журналіста з вогнепальним пораненням шиї відвезли до лікарні.

Як повідомлялося, правоохоронці затримали 43-річного чоловіка, який під час військових навчань в Кривому Розі підстрелив оператора місцевого ЗМІ. За даними поліції, підозрюваний – інструктор, який раніше брав участь в бойових діях на Донбасі.

Правоохоронці вилучили у затриманого зброю, оснащену бойовими патронами, з якої і був поранений журналіст. У поліції додають, що вказану вогнепальну зброю і боєприпаси підозрюваний придбав, носив і зберігав без передбаченого законом дозволу.

Нагадаємо, 6 липня в Кривому Розі журналіст місцевого інформаційного порталу 1988 року народження отримав вогнепальне поранення в шию. Подія сталася близько 12:00 в будівлі Саксаганського райвиконкому, під час військових навчань.

Поранений оператор порталу "Перший Криворізький" 1988 року народження переніс вже дві операції і перебуває в лікарні № 2 в реанімації. Стан чоловіка лікарі оцінюють як стабільно тяжкий.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення