У Кривому Розі викрали чоловіка: його знайшли у підвалі підвішеним до стелі на тросі та з кляпом у роті (фото)

У Кривому Розі під час патрулювання поліцейським надійшов виклик про те, що на вулиці Володимира Великого викрали людину. Зв’язаного чоловіка знайшли у підвалі інспектори роти ТОР, повідомляє патрульна поліція Кривого Рогу.

"У суботу, 30 жовтня, близько 21:00 під час патрулювання у Саксаганському районі поліцейським надійшло повідомлення про незаконне позбавлення волі. Заявник розповів, що бачив, як на вулиці Володимира Великого двоє невідомих затягли до підвалу зв’язаного чоловіка із кляпом у роті. Свідок вказав, куди пішли ймовірні зловмисники", - йдеться у повідомленні.

Інспектори негайно прибули за вказаною адресою та знайшли підвал, про який говорив заявник. ТОРівці увійшли всередину та виявили чоловіка, підвішеного до стелі за автомобільний буксирувальний ремінь. Руки у громадянина були зв'язані за спиною, а рот закритий ганчіркою та обернутий скотчем.

"Поліцейські звільнили потерпілого. 34-річний криворіжець розповів, що його побили та зв’язали невідомі особи, чому - не знає. Одного із ймовірних нападників ТОРівці виявили неподалік, іншого - у квартирі того ж будинку, де знаходиться підвал. Чоловіків затримали", - розповіли у поліції.

Для подальшого встановлення усіх обставин події на місце викликали слідчих Криворізького районного управління поліції №4.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення