У Кривому Розі забрали усіх дітей з родини, де трагічно загинув 6-річний син: подробиці і фото

 Свої. Кривий Ріг

У Кривому Розі забрали усіх дітей з родини, де загинув 6-річний син, за рішенням суду. Дітей передали органу опіки для влаштування до опікуна або дитячого навчально-виховного закладу. Подружжя батьківських прав не позбавили, матір із батьком мають сплачувати аліменти.

Та моторошна історія сколихнула всю країну - у листопаді 2022 року у місті зникли два хлопчики. Георгія та Данила розшукували з 18 листопада. Тіла дітей знайшли 8 грудня в Інгулецькому кар’єрі.

Нещодавно у батьків Данила (на фото ліворуч) забрали усіх дітей. Матір дітей не працює, зловживає алкоголем, батько з родиною не проживає. Тому діти були взяті на облік як ті, що перебувають у складних життєвих обставинах.

У грудні 2022 року двоє хлопчиків загинули від переохолодження в кар’єрі Інгулецького ГЗК. Дітей розшукували 20 днів. Як з’ясувалося, мати одного з них — 6-річного Данила — навіть не повідомила правоохоронців про те, що сина вдома нема.

З’ясувалося, що у 2020 році Данило жебракував: просив гроші на автовокзалі. Поліцейські доправили його до лікарні, адже мати у цей час пиячила. Лише за 10 днів він повернувся додому.

Загалом подружжя мало трьох дітей: шестирічного Данила, а також ще двох хлопчиків — 12 та 5 років. Про них батьки так само не дбали. Зокрема, за даними слідства, у 2018 році молодший син обпікся окропом, однак мати до лікарні його не відправила. До медиків звернулися лише тоді, коли стан погіршився.

Тоді обидві дитини мешкали у бабусь. За словами правоохоронців, мати пиячила і не навідувала дітей. Під час слухання жінка переконувала, що молодший син живе з нею, а їхній батько сидить у в’язниці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення