У Криворізькому районі біля греблі жорстоко вбили охоронця

Поліцейські Кривого Рогу затримали 60-річного чоловіка за вбивство 70-річного пенсіонера. Правоохоронці встановили, що душогуб під час сварки завдав опоненту численні удари кухонним ножем. Від отриманих травм потерпілий помер на місці, повідомили у Відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

Злочин стався вночі 5 березня, поліцейські протягом кількох годин встановили місцевого жителя, підозрюваного у злочині. 6 березня підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Правоохоронці вилучили з місця події знаряддя злочину – кухонний ніж.

За даними "Дніпра Оперативного", йдеться про вбивство у селі Макорти Криворізького району. Там охоронця греблі холоднокровно вбив його колега.

О 02:11 у поліцію повідомили про вбивство біля греблі. На місці правоохоронці виявили тіло чоловіка з колото-різаними ножовими пораненнями шиї ззаду. Як встановили поліцейські, пізно вночі чоловіки розпивали алкогольні напої. Між чоловіками виник конфлікт. У ході з'ясування стосунків молодший із чоловіків завдав старшому близько п'яти ударів кухонним ножем у шию. Зловмисник повністю зізнався у скоєному.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення