У Кропивницькому на зупинці громадського транспорту зарізали молодого чоловіка

У Кропивницького поліцейські розкрили вбивство місцевого жителя. На зупинці громадського транспорту, під час з'ясування відносин, 24-річний чоловік вдарив ножем знайомого. Внаслідок отриманої травми потерпілий помер. Про це повідомляє ГУ НП в Кіровоградській області.

"Подія сталася на вихідних. У Кіровоградський відділ поліції надійшло повідомлення про бійку на одній із зупинок. Прибувши за вказаною адресою, співробітники поліції виявили тіло 22-річного потерпілого з ножовим пораненням. Менш ніж через добу правоохоронці затримали зловмисника. В даний час вирішується питання про оголошенні йому підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу ", - повідомила поліція.

Також в прес-службі додали, що попередньо встановлено, що до трагічної події місцевий житель спілкувався по телефону з родичем зловмисника. Під час розмови між чоловіками виникла суперечка, рішення якого вони продовжили пізно ввечері на зупинці. Коли учасники конфлікту почали битися, один з них дістав ніж і завдав удар опоненту.

Потерпілий від отриманого поранення помер на місці ще до приїзду швидкої медичної допомоги.

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років. наразі триває досудове розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення