У Кропивницькому сталося масове отруєння собак

 СЕГОДНЯ

У Кропивницькому сталося масове отруєння собак. За останній місяць подібних випадків стає все більше. І все частіше свідками агонії чотириногих стають діти. Обурені жителі міста звернулися до поліції. Справ за фактом жорстокого поводження з тваринами відкрито вже 13.

Олег і Олена показують місце, де кілька днів тому в страшних конвульсіях билися три собаки. Неподалік офісу, за п'ять хвилин ходьби від центру міста. Кажуть, в момент, коли отруєні собаки були в агонії, повз проходила група молодших школярів. Це видовище їх шокувало.

Небайдужі городяни намагалися врятувати тварин. Зателефонували ветеринару, купили необхідні ліки. Але було вже пізно. Ще двох собак з ознаками отруєння знайшли ближче до будівлі. Їм пощастило більше. Вони вижили.

Таке ж лихо сталося і в іншому районі міста. Тамтешні жителі стверджують, за місяць нарахували близько двох сотень отруєних тварин. Визнають, бродячі чотирилапі – проблема для міста, але знищувати їх таким способом – негуманно. Городяни підозрюють, труять собак або представники місцевої влади, або люди, які постраждали від нападів.

У міськвиконкомі ж кажуть, проблемою масового отруєння собак стурбовані самі. Звинувачення на свою адресу категорично заперечують. Радять людям звертатися до поліції.

До поліції звернулися і наші герої. Тільки від Тетяни тут зареєстровано 4 заяви. Всього з початку року відкрито вже 13 кримінальних справ за фактом жорстокого поводження з тваринами. Але поки що винних не знайшли.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення