У квартирі на столичному Печерську знайшли 4 кілограми наркотиків, зброю та димові шашки (відео)

На столичному Печерську дільничні офіцери поліції викрили чоловіка у зберіганні наркотиків. Про це повідомили у Поліції Києва.

"Офіцери поліції отримали оперативну інформацію про те, що в одній з квартир на вулиці Леоніда Первомайського чоловік зберігає наркотики. Поліцейські провели санкціонований обшук за вказаною адресою. Після завершення процесуальної дії працівники поліції вилучили майже чотири кілограми наркотичних речовин, схожих на канабіс, а також пристрої для куріння. Окрім того, правоохоронці виявили в оселі два предмети, схожих на пістолет, піротехнічні вироби та димові шашки. Усе вилучене направлено для проведення експертизи та надання додаткової правової кваліфікації події", - йдеться у повідомленні.

Власник квартири – 26-річний місцевий мешканець – пояснив, що зберігав заборонені речовини для особистого вживання. Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за носіння холодної зброї.

Слідчі Печерського управління поліції готують матеріали для оголошення затриманому про підозру у вчиненні злочину, за який передбачено до п’яти років позбавлення волі. Також вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення