У квартирі Одеси живуть два пітона, удав, і тисяча отруйних павуків (фото)

У мережі з'явилися нові фото з квартири одеського колекціонера павуків Сергій Кудряшова. У нього живе близько тисячі хижих членистоногих. Багато з них отруйні. Про це повідомляє Думська.

Сергій розводить павуків вже 10 років. Вся кімната колекціонера в звичайній хрущовці заставлена акваріумами і пластиковими контейнерами різних розмірів. У кожному з них – членистоногі. Всього у Сергія близько 70 видів восьминогих. В основному – птахоїди.

Серед них немає смертельно небезпечних для людини, але в разі укусу можливий летальний випадок, викликаний анафілактичним шоком. Проте, зіпсувати самопочуття на кілька днів, а то і тижнів такі гіганти можуть.

"Потрібно дотримуватися заходів безпеки, контактувати з ними не безпосередньо, а за допомогою предметів, паличок, пензлика, пінцета. Не засовувати руки до них. За десять років у мене жодного укусу", – каже колекціонер.
Крім павуків, в квартирі досить мирно уживаються один з одним скорпіони, тропічні таргани, гекони, два пітона, удав, бородата агама (це така величезна ящірка), чотири кота, рибки і щури.

У свою чергу, одесити з побоюванням ставляться до такого хобі хлопця. Багато людей, які страждають на арахнофобію, побоюються, що павуки можуть втекти від господаря.

"Це що за небезпечна гра, він живе серед людей, нехай в землянці в лісі їх розводить", "Бідні сусіди", "Фу фу фу, жахливо все", "Я б навіть поріг цієї квартири не переступила", – пишуть люди.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення