У ланцюговій ДТП на Херсонщині загинула людина

 УНН

Внаслідок потрійної ДТП у Херсонській області загинув чоловік – водій одного з автомобілів. Про це повідомляє відділ комунікації обласного відділу поліції.

Так, сигнал про ДТП з потерпілими поблизу села Торгаї надійшов до поліції вчора ввечері близько 20:00.

"На місці поліцейські попередньо встановили, що 49-річний водій автомобіля DAF, мешканець Миколаївської області, здійснив наїзд на мікроавтобус IVECO, який стояв на узбіччі дороги без увімкнених габаритів та аварійних маячків. В результаті чого IVECO зіткнувся з припаркованим попереду автомобілем Toyota Land Cruiser, водій якого допомагав потерпілому з ремонтом його транспортного засобу. В результаті зіткнення водій IVECO, який знаходився поруч з Toyota Land Cruiser, від отриманих травм помер на місці до приїзду карети швидкої допомоги", – прокоментували у ГУНП.

Поліція встановлює усі обставини аварії. Призначене проведення необхідних експертиз.

"Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з можливим позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років", – уточнили у ГУНП.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення