У лікарні швидкої допомоги – спалах коронавірусу: зачинено одне з відділень

У столичній лікарні швидкої допомоги повідомили про декілька випадків зараження коронавірусною інфекцією. Зокрема – у відділенні кардіології. Відділення поки зачинено, в ньому проведені заходи щодо санітарної дезінфекції.

"На сьогодні в лікарнях з діагнозом "коронавірусна інфекція" перебуває четверо працівників. З них двоє – в Олександрівській лікарні (лікар-кардіолог і санітарка), ще двоє працівників лікарні госпіталізовано за місцем проживання на Чернігівщині. Ще 16 працівників лікарні, які працюють у відділеннях травматології, політравми та кардіології, перебувають на самоізоляції. У деяких підтверджено COVID-19, але на сьогодні без клінічних проявів", – йдеться в офіційному повідомленні, яке розміщене на сайті лікарні.

Там також уточнюють, що в лікарню потрапляли пацієнти з COVID-19.

"У лікарню надходять хворі з різними діагнозами. Буває, що тестування пацієнтів на наявність коронавірусної інфекції дає позитивний результат. Для таких хворих створена окрема зона, де їх лікують з діагнозом, який став причиною направлення, після чого при першій же можливості, якщо стан хворого дозволяє, перенаправляють в профільний інфекційний медичний заклад", – повідомили в лікарні.

Там також повідомили, що тестування працівників лікарні проводиться згідно симптомів і без обмежень як експрес-тестами, так і ПЛР-діагностикою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення